Ansvarligt spil

Hos PlayOJO mener vi, at man kun bør spille for sjov. Vi ønsker, at alle vores OJO'ere har det sjovt, samtidig med at de spiller ansvarligt. Vi er her for at sikre, at du får mest muligt ud af din spilletid, og vi hjælper dig, hvis du har brug for det.

Derudover har den danske Spillemyndighed en offentlig hjemmeside med information om ludomani. Vi opfordrer dig til at besøge siden her – www.stopspillet.dk

OJOs løfte om Sikkert Spil

Vi er stolte over at være retfærdige, gennemsigtige og socialt ansvarlige. Uanset om det handler om spillene eller den måde, vi hjælper vores spillere på, så kommer ansvarligt spil først.

Vi tilbyder en række Ansvarligt Spil-værktøjer, som kan hjælpe dig med at styre dit spil, og holdet bag OJO er altid klar til at give råd og hjælp 24/7.

Her er 5 måder, vi gør dit spil mere sikkert hos PlayOJO:

Beskytter mindreårige og sårbare mod skader

Informerer vores spillere og give dem de bedste værktøjer til at spille ansvarligt

Overvåger kontoaktivitet og reagerer proaktivt på uansvarligt spil

Uddanner alle vores medarbejdere i at forstå ansvarligt spil og opfordrer til, at det bruges

Hjælper venner & familien med at identificere tegn på spilleproblemer og hvor de kan få hjælp

Beskyttelse af mindreårige

Du skal være mindst 18 år for at tilmelde dig og spille. Ud over at bekræfte alle nye spilleres alder og id, anvender vores hold en række automatiserede og manuelle processer til at forhindre mindreårige i at spille. Hvis vi mistænker, at nogen er under 18 år, skrider vi øjeblikkeligt ind og suspenderer deres konto mens vi bekræfter deres alder, og om nødvendigt går vi også skridtet videre for at forhindre dem i at finde en ny måde at spille på.

Hvis du har børn under 18 år, og du er bekymret for at de får adgang til spilleprodukter, kan du på hjemmesiden Internet Matters få råd om, hvordan du beskytter dine børn online. Du kan også installere forældrekontrolsoftware såsom Net Nanny eller specialiseret anti-gambling software som GamBlock på computere og mobile enheder. Hvis dine børn er over 18 år, men du er bekymret over deres spil, eller du blot ønsker, at de har alle oplysningerne til at spille ansvarligt, kan du besøge vores Venner & Familie-side.