Spiltjek

Spiltjek er et praktisk nyt værktøj, som du kan finde under afsnittet "Ansvarligt Spil" på din konto, og som giver dig mulighed for at holde styr på, hvor mange penge du har brugt, hvad du har vundet eller tabt, og hvor meget tid du har brugt på at spille i de sidste 6 måneder.

Men det er mere end bare dine statistikker. Tænk på Spiltjek som din personlige ansvarligt spil-assistent, der viser dig, om dine spillevaner ændrer sig, sammenligner dig med andre lignende spillere og giver dig et hurtigt helbredstjek.

Du kan også sammenligne, hvad du tror, du har brugt, med, hvad du faktisk har brugt. Derudover sender Spiltjek dig rettidige advarsler, som indeholder personlige tips, der giver et SIKRERE spil.

SE SPILTJEK

Spilleopførsel

Tjek, hvor længe du har spillet, og hvad du har indbetalt, udbetalt og brugt samlet set i en række tidsperioder. Du kan også se, om du spiller mere eller mindre end andre spillere, der har en lignende profil.

Selvvurdering

Et sandt billede af din spilleadfærd er afgørende for, om du spiller ansvarligt. Med selvvurderingstesten i Spiltjek kan du gætte på, hvor mange penge og hvor meget tid du har brugt for nylig, og sammenligne dem med de faktiske tal. Hvis dine gæt er langt mindre end virkeligheden, er det en god indikation på, at du bør bruge værktøjer som indbetalingsgrænser og tidsbeskeder, og endda søge yderligere hjælp til at styre dit spil.


Tendenser

Grafer er en hurtig og nem måde at se, hvordan din spilleaktivitet har ændret sig i løbet af de seneste 4 uger. Hvis du opdager tendenser og identificerer årsagen, kan vi hjælpe dig med at træffe øjeblikkelige foranstaltninger til at styre dit spil.


Spiltyper

Se, hvor meget du har satset på forskellige spiltyper, for eksempel spillemaskiner, roulette eller blackjack.Risikoscore

Få hurtige risikoscorer for dit spilaktivitetsniveau. Scorerne udregnes ved hjælp af en række økonomiske faktorer, herunder samlede indsatser, indbetalinger og udbetalinger samt spilstyringsfaktorer såsom længden af dine spillesessioner og de tidspunkter på dagen, du spiller. De fleste spillere, som spiller for rigtige penge, falder ind under kategorien Ingen Risiko. Hvis du ser nogen højrisiko-scorer og gerne vil vide, hvad de betyder, og hvordan du kan reagere, så kontakt vores support-hold.

Beskeder/alarmer

Det er ikke altid praktisk at tjekke din aktivitetsstatistik under eller efter en spilsession, men du kan tilmelde dig personlige beskeder, som holder dig underrettet og fremhæver enhver aktivitet, som vi mener, du bør være opmærksom på, eller enhver handling, du bør overveje.

Hvis du spiller på andre kasinoer, der drives af SkillOnNet, vil de oplysninger, der vises i Spiltjek, være en kombination af alt spil på disse konti. Hvis Spiltjek-dataene ikke svarer til de oplysninger, der vises i afsnittet "Min konto", skal du behandle oplysningerne i "Min konto" som de seneste data.