Ofte stillede spørgsmål

Tillykke, min ven! Velkommen til OJO's spilleverden. De betalingsfrie spins, som OJO gav dig med din første indbetaling, gælder til en specifik spillemaskine. Tjek din Gevinster-sektion for at se, hvilket spil du kan spille, hvor meget hvert spin er værd, og hvornår de senest skal anvendes. Start herefter spillet og spil dine tildelte spins uden, at det koster dig noget! Husk på, at der er ingen grænse er for, hvor meget du kan vinde, og samtidig får du lov til at beholde byttet. Ingen indsatskrav. Held og lykke!

Vi bestræber os på at behandle udbetalinger inden for 11 arbejdstimer, men der kan godt gå længere tid, hvis din anmodning skal gennemgås af vores betalingshold. Når vi har behandlet din anmodning, så sender vi en e-mail med information om, at dine penge er på vej.

De gevinster, du får ved at spille på Spin-vind spillemaskiner, er desværre ikke rigtige penge! Alt det, du vinder herfra, bliver omregnet til point og anvendt til at beregne din samlede placering på turneringens pointtavle.

Når turneringen er slut, vinder de spillerne, der er placeret øverst på pointtavlen, nogle rigtige præmier. Du kan se din turneringsfremgang på fanen Spin-vind.

Tak, fordi du har taget dig tid til at uploade dine dokumenter. Vi bestræber os på at bekræfte dine dokumenter inden for 12 timer, men nogle gange kan det godt tage lidt længere tid, hvis yderligere bekræftelse er nødvendig. Hvis ikke du har hørt fra os inden for 48 timer, fra du uploadede dine dokumenter, så kontakt venligst kundesupport.

Følg instruktionerne i den e-mail, som vi har sendt til dig, eller kig forbi afsnittet "Upload Dokumenter" under "Min Konto" og upload enten en kopi af dit pas, kørekort, gyldigt id-kort eller en forbrugsregning.

Som et reguleret casino er OJO pålagt, at alle OJO'er bekræfter deres alder og identitet. Id-bekræftelse er en standardprocedure ved online spil, og er blevet indført for at sikre ansvarligt og sikkert spil. Det er også med til at forhindre mindreårige i at spille. Vi vil prøve at bekræfte dine oplysninger automatisk, uden at forstyrre dig, men hvis ikke det er muligt, anmoder vi om en kopi af dine dokumenter, såsom dit pas eller kørekort.

Gå til "Min konto" og vælg "Upload dokumenter". Her kan du nemt og hurtigt uploade dokumenter, og alle kravene til dokumenterne fremgår også. Bare rolig, du skal kun gøre dette én gang.

Vi beklager, at du har problemer med vores upload-proces. Af sikkerhedsmæssige årsager accepterer vi ikke dokumenter via e-mail, post eller brevduer, så du bliver nødt til at anvende vores upload-værktøj. Kontakt vores supporthold med det samme, så hjælper vi dig med at uploade dem.

Har du et glemsomt øjeblik? Det kan ske for selv den bedste. Af sikkerhedsmæssige årsager opbevarer OJO ikke din adgangskode, men du kan nulstille den igen ved at klikke på "Glemt adgangskode" -linket under adgangskodefeltet. Vælg herefter om du vil modtage din kode via e-mail eller telefon. Du modtager herefter en kode, som du skal bruge til at fuldføre processen. Du vil blive bedt om at indtaste din nye adgangskode to gange - en god øvelse, så du ikke glemmer den igen!

Du kan opdatere dine oplysninger ved at gå til afsnittet "Personlige indstillinger" under "Min konto" og herefter klikke på "Personlig information". Hvis du ændrer din adresse eller andre vigtige oplysninger, kan du blive bedt om at bekræfte din konto igen.

OJO har installeret en 128-bit SSL datakryptering i sin spilleverden. Det er den samme teknologi, som anvendes af de bedste kredit- og hævekortvirksomheder. Ydermere vil dine data aldrig blive delt med nogen tredjeparter. Så ja, OJO opbevarer alle OJO'ers data fortroligt og sikkert. Lær mere om dette i vores Privatpolitik.

Åh, pokkers! Hmm, de kan være endt i dine spam-mappe, være markeret som spam eller blevet blokeret, eller måske har du afmeldt dem? Det er ikke godt at vide! Tjek dine e-mailmapper, og hvis du ikke kan finde OJOs fede e-mails, så kontakt gutterne , så tilmelder vi dig. Husk at tilføje PlayOJO.com til dine sikre e-mailadresser, så du aldrig går glip af OJOs fede tilbud.

OJO accepterer alle større betalingsmetoder, herunder kredit- og debetkort, PayPal, Skrill, Neteller, Ukash og andre e-betalingsmuligheder. Du kan se listen over betalingsmetoder på vores bankside. Dit valg af betalingsmetoder kan afhænge af, hvilket land du bor i. Du kan se alle de tilgængelige betalingsmetoder under afsnittet Indbetalingssektionen på din konto.

Ja, intet problem! Gå til din kontos indbetalingssektionen og vælg en af de tilgængelige betalingsmetoder.

Ups. OJO kender måske ikke årsagen til, at din indbetaling blev afvist, men prøv at kontakte din bank. Hvis dit debet/kreditkort blev afvist, hvorfor så ikke prøve en af vores betroede e-wallets såsom PayPal eller Skrill? Tag et kig på OJOs Bankside for mere information.

Når du spiller en af OJO's fede spil, kan du se en Hurtig Indbetaling-funktion på bjælken i venstre side (kun computer). Hvis du tidligere har indbetalt via kredit/debetkort, kan du anvende funktionen Hurtig Indbetaling til hurtigt at indbetale uden noget stort halløj eller uden at forlade spillet! Du behøver blot at indtaste kortets CVC-nummer og det beløb, du ønsker at indbetale. BANG! Det er OJO-let.

En Indbetalingsbekræftelsesblanket (DCF) er almen praksis inden for branchen. Den tjener et sikkerhedsformål til at bekræfte, at der blev foretaget en indbetaling og til yderligere kontobekræftelse. Hvis vi har bedt dig om at udfylde en DFC, har vi brug for et par personlige oplysninger, men det burde ikke tage langt tid. Ingen grund til bekymring!

Med visse indbetalingsmetoder kan det tage op til 3 arbejdsdage, før midlerne bliver krediteret din saldo. Hvis du mener, at dine midler burde være ankommet allerede, så kontakt os, så kigger vi nærmere på det for dig. Vi beder måske om et skærmbillede af din bekræftelse på din indbetalingsmetode, der viser oplysningerne om din indbetaling, så vi hurtigere kan finde den.

Vores betalingshold gennemgår nogle udbetalinger, men bare rolig, det er en standardproces, og de arbejder så hurtigt som muligt for at fuldføre gennemsynet. Når de er færdige, sender de dig en opdatering via e-mail. Tak, for din tålmodighed!

Vi bestræber os på at behandle din hæveanmodning inden for et par timer, forudsat at vi har alle de nødvendige informationer. Når din anmodning er blevet behandlet, vil nogle hævemetoder såsom PayPal, kreditere dine midler øjeblikkeligt. Mens der ved andre, så som debet/kreditkort, kan gå længere tid, inden dine midler er blevet godkendt, så det er bedst at tjekke med din bank eller pengeinstitut.

Som en del af OJO's sikkerhedsprocedure kan du blive bedt om at indsende standard bekræftelsesdokumenter, efter du har foretaget din første hæveanmodning. Når du har bekræftet dine informationer, er det lige ud ad landevejen. Hvis OJO har brug for flere dokumenter fra dig, så sender vi dig en e-mail for at anmode om dokumenterne.

Vi tjekker dokumenterne hurtigst muligt, og det tager normalvis mindre end 12 timer. Det kan tage lidt længere, hvis ekstra bekræftelse er påkrævet. Hvis ikke du har hørt fra os inden for 48 timer, så giv gutterne fra OJO et kald.

Vi bestræber os på at sende midler tilbage via den betalingsmetode, som du anvendte til at lave indbetalingen. I nogle tilfælde er dette ikke muligt (normalvis med forudbetalte kort), hvilket betyder, at vi sender dine midler via en anden betalingsmulighed eller kontakter dig, hvis ikke du har anvendt en anden metode.

OJO spiller fair, så han lader sine OJO'ere hæve lige så lidt eller meget, som de vil. Du kan se alle opstillede krav for ind- og udbetalinger for hver betalingsmetode på vores Bankside.

Hver gang du spiller, kommer du tættere på det næste Club OJO-niveau. Du kan se dit niveaufremskridt på OJO‘s fantastiske smil, herunder hvilket niveau du er på, og hvor langt du er nået, indtil du når næste niveau. Hvad er prikken over i'et? Du kan aldrig gå et niveau ned, du kan kun flytte op!

OJO kan ikke lide indsatskrav. OJO er af den holdning, at du skal beholde alle dine gevinster. Det er ægte penge og ægte spil. Ingen tricks.

Det er simpelt. Hver gang du spiller, så sætter OJO nogle penge ind på din OJOplus-konto. Her kan du hente og spille dem, når som helst ─ ingen tricks. Du kan se din OJOplus-saldo på hjemmesiden, ved siden af OJO+ ikonet i gult.

Du kan anvende din OJOplus-saldo lige når du vil. Alt, du behøver at gøre, er, at klikke på fanen "INDSAML", så bliver dine OJOplus-penge flyttet til din Rigtige penge-saldo. Hæv dem eller spil med dem ─ det er helt op til dig!

Alle vores spil falder ind under 1 af de 3 OJOplus-kategorier, som hver især er indikeret med 1, 2 eller 3 OJO+ ikoner. Et OJO+ ikon indikerer det laveste tilbagebetalingsniveau, mens tre OJO+ ikoner indikerer det højeste tilbagebetalingsniveau. Så hvis der placeres en indsats på et spil med tre OJO+ ikoner, optjener du flere OJOplus-kontanter end hvis du placerede den samme indsats på et spil med kun ét OJO+ ikon.

Du kan lære mere om OJOplus og se hele inddelingen af OJOplus-udbetalinger på OJOplus-siden.

Afsnittet Gevinst er det sted, hvor du kan hente og holde styr på alle de gevinster, som OJO har givet dig. Har du fået et spin på OJO-hjulet? Tjek dine Gevinster! Har du fået nogle spins? Tjek dine Gevinster! Har du fået et turneringslod? Tjek dine Gevinster!

Indspark er særlige goder, som giver OJO'ere mere spilletid. OJO giver dit spil et spark hver eneste dag i form af spins, bonusser, eksklusive kampagner, præmier og gevinster for spiludfordringer. OJO sparker altid spillere i retningen af spændingen!

Du kan hente og holde styr på dine Indspark i Indspark-sektionen i sidebjælken til venstre på OJO's hjemmeside. Her finder du daglige tilbud, der er skræddersyet til dig. Usikker på, hvad du vil spille? Tjek dagens Indspark og snup et særlig tilbud. Husk, der er nye Indspark hver dag, så bliv ved med at kigge forbi!

Hmm, hvis du lavede en indbetaling og indtastede en Indsparkskode, som ikke virkede, så kontakt gutterne fra OJO, så vi kan tjekke, om koden er gyldig. Hvis der er en fejl med koden, krediterer vi Indsparket manuelt. Men husk at kontakte os, INDEN du spiller, ellers betragtes det som en betalingsfri Gevinst, hvor der gælder en maks. gevinstgrænse på 1.000 kr. eller det dobbelt beløb af Gevinsten. Hvis det er en Spins-pakke, er den begrænset til det dobbelte af Spin-værdien.

En kuponkode fungerer lige som en nøgle, der låser op for en særlig gave, som kun gælder for dig. Hvis du har en kuponkode, så kig forbi "Min konto" og klik på "Kuponer" for at indtaste koden og frigive din bonusbelønning!

OJO-hjulet er OJO's måde at fortælle dig: du er sej. Der kan vindes masser af Spins på OJO-hjulet. Du kan læse mere om OJO-hjulet her.

På hvert Lykkehjul er der forskellige antal gratis spins. DET SIKRE giver det laveste antal gratis spins men så er du også garanteret en gevinst. DET VILDE giver større gevinster, men der er chance for du lander på et af OJOs dødningehoveder.... Da-da-da-daaaaaDET HELT VANVITTIGE!!? Giver seføli’ flest gratis spins, men der er også endnu større farer, hvilket betyder at du kunne ende med absolut ingenting - grrr...

OJO giver dig besked, når du har et spin på OJO-hjulet, så hold øje med en besked på skærmen. OJO giver dig også et fingerpeg i afsnittet Gevinster. Du har 7 dage til at anvende dit spin på OJO-hjulet!

Du kan vinde flere spins, hvis du spiller på et hjul med højere risiko. #areyouforwheel!!?

En Spin-vind er en spillemaskineturnering, hvor du får spins på udvalgte spil. Alle gevinster fra disse spins bliver konverteret til point på pointtavlen. Hvis du slutter højt på pointtavlen, vinder du en præmie!

Du kan spille Freeroll og Buy-in Spin-vind turneringer, som løber hele dagen. Kig forbi afsnittet Indspark for at se, hvilke Spin-vind der finder sted i dag.

En freeroll spin-vind er en turnering, du kan deltage i uden at betale. Hvis du har lavet en indbetaling inden for de sidste 3 dage, kan du deltage i OJO's freeroll spin-vind turneringer. Vælg blot den Spin-vind turnering du vil deltage i, hvorefter en pop-op besked bekræfter, hvor mange freeroll-spins du har, og hvilke spillemaskiner du kan spille, inden spillemaskinen åbner. OJO kører freerolls i løbet af hele dagen, så husk at logge ind og deltage i dem. Held og lykke!

Klik på den Spin-vind turnering, du vil deltage i, så åbner der en side med forskellige Spin-vind-pakker. Vælg den, du vil have ved at klikke på knappen indbetal ved siden af pakken. Dette tager dig til indbetalingssiden, hvor Spin-vind bonuskoden allerede er indtastet. Når du har gennemført indbetalingen, bekræfter en pop-op besked, hvor mange Spin-vind du har, og hvilken spillemaskine du skal spille på. Vær heldig!

Gå til afsnittet Spin-vind for at tjekke din placering på pointtavlen, og se hvilken præmie du måske har vundet. Hvis du er præmievinder, får du præmien, lige så snart Spin-vind turneringen slutter, og den vil vente på dig under dine Gevinster. Hvis det er en fysik præmie, kontakter vi dig, og tager den derfra.

OJO er vild med at smide om sig med spins som belønning til OJO'ere, når de indbetaler, eller bare for at være rar. Dette er en betalingsfri indsats, hvor du kan spille på en spillemaskine uden at tære på din saldo. OJO har INGEN indsatskrav på spins, så det betyder, at alt hvad du vinder, udbetales som kontanter, som du kan beholde helt uden hokuspokus. Jeg er vild med at blande det hele og tilbyde spins på forskellige spil med forskellige værdier, så tjek selv detaljerne! Husk, spins udløber efter 24 timer, så sørg for at spille dem!

OJO giver dig tre typer spins med forskellige spilleværdier.

Spin Værdi (£/$/€/DKK/SEK/NOK)
Gratis Spin Up to 0.5
Super Spin 0.5 up to 0.99
Super Spin 1+

Medmindre vi oplyser andet, kan dine indbetalingsbaserede tilbud kun anvendes én gang. Tjek din Indspark-sektion for at se, om du allerede har modtaget de betalingsfrie spins med din seneste indbetaling. Hvis du stadig mener, at du burde have modtaget betalingsfrie spins, så kontakt os, så kigger vi på det.

Øv. Vi er kede af at høre, at du har forbindelsesproblemer. Prøv at trykke på CTRL+ALT+DELETE samtidig og afslut PlayOJO. Dette lukker browseren og spilsessionen. Bare rolig, spilsessionen bliver genoptaget, og dine midler og bonusrunder vil stadig være der. Pyha!

Ups, beklager! Prøv at lukke din browser, log herefter ind igen og åbn spillet. Dit spil bør genstarte fra det sted, hvor du sad fast. Hvis ikke det virker, eller hvis det sker igen, så kontakt os for at få hjælp. Hvis du kan give os spil-id'et og enhver anden information, vil det hjælpe os med at løse problemet hurtigere.

Vil du gerne finde et bestemt spil med 3 hjul, et eventyrtema og en STOR jackpot? OJO har over 30 forskellige spilfiltre, så du kan foretage detaljerede og præcise spilsøgninger. Hvis OJO har det, så graver han det frem til dig, så du kan have masser af sjov spilletid! Fik du det?

Når du er logget ind, kan du markere dine yndlingsspil ved at køre musen hen over spillet på Spil-siden (kun computer) og klikke på det lille hjerte-ikon eller ved at klikke på hjertet ved siden af spillets titel i spilbeskrivelsen (computer og mobil). Dette vil føje spillet til din OJO-spilliste. Du kan fjerne et spil fra Spillisten når som helst ved at klikke på hjerte-ikonet igen. #myfav

OOAAAHHH! Er der en af OJOs super spilleautomater, du gerne vil give 5 stjerner? Når du er logget på din konto, kan du give stjerner til spillene i øverste venstre hjørne af spilbeskrivelsen. Nemt!

For at tage OJO med på farten på dine iOS-enheder, skal du blot downloade OJO-appen fra Apple App Store. Du kan se flere oplysninger om OJO's iOS App her. Hvis du ønsker at downloade OJO's app på din Android-enhed, skal du følge instruktionerne på siden OJO Android App her.

Det er vigtigt, at det fortsat er sjovt at spille. Når det holder op med at være sjovt, så stop. Hvis du spiller med penge, som egentlig er beregnet til andre ting, såsom regninger eller husleje, eller begynder at jagte tab, så lider du af ludomani. Du kan få mere at vide ved at læse OJOs Ansvarligt Spil-side.

Hvis du tror, at du lider af ludomani, bør du straks stoppe med at spille. Der er flere måder, hvorpå du straks kan blokere dig selv fra at spille enhver form for spil med rigtige penge under afsnittet OJO Safeguard på din Konto. For at få mere at vide, herunder hvem du kan tale med om råd, når du har taget det første skridt for at stoppe med at spille, skal du læse vores Ansvarligt Spil-side.

Kig blot forbi sektionen "OJO Safeguard" under "Min Konto". Her kan du selv indstille en Afkølingsperiode på 1, 2 eller 7 dage. Dette påfører begrænsninger på din konto, og begrænser dig i at lave indsatser og indbetalinger. Når den valgte periode er slut, bliver din konto automatisk aktiveret igen. Læs mere på OJOs Ansvarligt spil-side for at få flere oplysninger.

The 'OJO Safeguard' section under 'My Account' includes the option to set Temporary Suspension periods of 1, 2 or 3 months. This will apply account limitations and restrict you from making bets and deposits. Once the suspension period of over, your account will automatically become active. Check out our Safer Gambling guide for more information.

Kig blot forbi afsnittet "OJO Safeguard" under "Min Konto", hvor du kan indstille en selvudelukkelsesperiode. Dette vil begrænse ALLE dine konti under den samme spillelicens og forhindre dig i at åbne en nye konto. Den korteste selvudelukkelsesperiode er 6 måneder, og du vil ikke være i stand til at spille i løbet af den tid. Når selvudelukkelsesperioden er slut, bliver din konto IKKE automatisk blive genåbnet, og du skal selv kontakte os. Du kan få mere at vide ved at læse vores Ansvarligt Spil-side.

Det afhænger af, hvorfor du lukkede din konto. Det bedste er at kontakte os, så vi kan diskutere, hvornår og hvordan du kan genåbne din konto.

Gå til afsnittet "OJO Safeguard" under "Min Konto" for at vælge daglige, ugentlige eller månedlige indbetalingsgrænser. Det tager op til 24 timer at hæve grænser, men kun et øjeblik at sænke dem.

Vores funktion Virkelighedstjek giver OJO'ere mulighed for at holde styr på deres spillesessioner. Vi viser dig en besked, mens du spiller, som fortæller dig, hvor længe du har spillet, og som giver dig muligheden for at afslutte din session nu. For at anmode om OJO's Virkelighedstjek, skal du blot kontakte gutterne, så sætter de det op for dig.

OJO er din makker i en ny spilleverden. Han viser dig alt, hvad du behøver at vide for at få en sjovere og mere berigende spilleoplevelse. OJO er her for at inspirere dig til at være mere legesyg. Han er her for at dele denne verdens hemmeligheder med dig ─ han ved, hvordan det hele fungerer og giver dig vink og tips til, hvordan du får mest ud af din tid her.

OJO går ind for at belønne dem, der fortjener at blive belønnet. Det er vigtigt at OJO'ere overholder OJO's fairplay-regler og ikke misbruger hans gavmildhed. Der tolereres ikke misbrug af kampagner i OJO's Spilleverden. Du kan blive fuldstændig udelukket fra hans Gevinst og spilpolitik. Spil fair. Hold det OJO!

”Spiløjeblikke” er den bedste måde at huske, alle de gode stunder du har haft med OJO. Her kan du se hvad og hvor du har spillet, om du er steget et niveau, ramt en stor gevinst eller spillet et helt nyt spil - Alt sammen dukker op under dine ”Spiløjeblikke” Du kan sågar se den dag, du blev en OJO’er!

OJO er reguleret af spillemyndighed. Det betyder, at OJO er indehaver af en casinolicens af den højeste standard. Som et reguleret casino overholder OJO alle love og reguleringer, hvilket sikrer en betroet og fair spilleoplevelse for alle OJO'ere. Du kan se OJO's licensstatus lige her.

Kan super OJO svare sikkert på spørgsmålet? OJO's hjem er opbygget med et seriøst internt sikkerhedssystem, som kan holde selv en myg ude. Hele OJO's spillesystem og alle procedurer er fuldt certificerede og på linje med alle de nødvendige betingelser, som en licens kræver. Og OJO samarbejder kun med de mest betroede og etablerede spiludbydere.

Hvilke spiludbydere anvender OJO?

OJO er gået sammen med de STØRSTE og BEDSTE spiludbydere, så du får glæde af de mest populære spil på nettet. OJO's verdensklasseudbydere inkluderer Play N'Go, NetEnt, NYX, Microgaming, IGT, Yggdrasil og SkillOnNet.

Kontakt os

Chat

TRYK FOR AT CHATTE

Hvis du vil have fat i nogen lige her og nu, skal du LOGGE IND og klikke på ”Live chat”. Her kan du få fat i mine fantastiske hjælpegutter, der på ingen tid, vil sørge for at alt er, som det skal være!

TUR MED OJO

OJO forklaring

Ind imellem kan du støde på et ikon, du ikke er helt sikker på hvad betyder. Bare rolig, du kan finde ud af hvad alle mine figurer, smutveje og ikoner betyder lige her. De er da flotte, er de ikke?

OM OJO

OJOplus

HJEM

SPIL

INDSPARK

FAVORIT

BELØNINGER

OJO VÆRN

OJOplus LIFETIME-BELØNNINGER

HURTIG INDBETALING

INDBETAL

HÆV

MIN KONTO

OJO forklaring

HJUL

KALENDER

STØRSTE GEVINST

STOR GEVINST